Doorgaan naar inhoud
De site is niet actueel in verband met opheffingsuitverkoop. We blijven bereikbaar onder het bekende telefoonnummer en mailadres.
De site is niet actueel in verband met opheffingsuitverkoop. We blijven bereikbaar onder het bekende telefoonnummer en mailadres.

Onderhoud, kwaliteit en garantie

Onderhoud

Voor een perfecte uitstraling dienen de meubelen onderhouden te worden. Hiervoor zijn meerdere middelen te koop via onze webshop. Laat je adviseren door een verkoopmedewerker welk onderhoudsmiddel passend is bij het product.

Kwaliteit

Je zoekt een kwaliteitsproduct voor jarenlang plezier, daarvoor bent u aan het goede adres! Meubeltreffer biedt u een unieke 100% tevredenheidsgarantie. Hoe werkt deze garantie? We volgen de garantie richtlijnen CBW.

Bij ons vindt je vele industriële meubels die vervaardigd zijn uit ruwe materialen. Kenmerkend aan deze industriële stijl zijn de ruwe, functionele vormen en materialen. Het stoere wordt benadrukt door zijn onafgewerkte uitstraling, hierdoor krijgt het geheel een massieve en robuuste uitstraling. Onze artikelen kunnen daarom krasjes, deukjes, schrammetjes en oneffenheden bevatten. De mate waarin kan per artikel verschillen. Wanneer je hier meer over wilt weten, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Garantie

Standaard zit er op alle artikelen van de Meubeltreffer 1 jaar garantie. Deze is te verlengen met de All-In-House service. Deze is 3 jaar geldig. Voor meer informatie bekijk hier de folder of neem contact op via info@meubeltreffer.nl voor meer informatie.