Doorgaan naar inhoud
De site is niet actueel in verband met opheffingsuitverkoop. We blijven bereikbaar onder het bekende telefoonnummer en mailadres.
De site is niet actueel in verband met opheffingsuitverkoop. We blijven bereikbaar onder het bekende telefoonnummer en mailadres.

Bezorging en levertijd

Afhalen

Alle bestelde meubels zijn gratis af te halen bij ons magazijn aan Kalkovenweg 3, GV Nieuwleusen. Onze winkel is 5 dagen per week geopend, zie hiervoor onze openingstijden.

Wanneer je bestelling bij ons binnen is, ontvang je een mail of telefonisch bericht dat je nieuwe meubel(s) klaarstaan en afgehaald kunnen worden. Wij helpen je het meubel in de auto te plaatsen.

Bezorging

Of je nu in onze webshop bestelt of iets in de winkel aanschaft, bij ons is bezorging bij je thuis mogelijk. Indien mogelijk kunnen wij je bestelling bezorgen binnen Nederland met uitzondering van de Wadden-eilanden. Wanneer dit gewenst is, kunt u contact opnemen voor de actuele verzendtijd en verzendtarieven.

Onze chauffeurs bezorgen je meubel(s) tot over de eerste drempel van je voordeur. Deze kunnen door onze eigen bezorgdienst geleverd worden maar ook door een externe partij. Bij deze standaard service kies je automatisch voor zelfmontage. Je dient de meubels zelf op de juiste plek te zetten, uit te pakken en te monteren.

Zodra je bestelling bij ons binnen is, nemen wij telefonisch contact met je op voor het inplannen van een bezorgafspraak.

Wil je liever het werk uit handen geven? Bij ons is een bezorg- uitpak- en montageservice tegen vergoeding mogelijk. Je aangeschafte meubels worden dan waar nodig gemonteerd en op de gewenste plaats gezet, eventuele restafval wordt weer mee retour genomen. Etage leveringen zonder binnenlift verzorgen we tot maximaal de 4e etage. Ook is het mogelijk de levering met een verhuislift te laten verzorgen, hieraan zijn meerkosten verbonden. Neem voor deze extra service contact met ons op.

Levertijd

Veel producten leveren we direct uit voorraad met een levertijd van 1-3 werkdagen (genoemde levertijd bij artikel is leidend). Levertijden variëren per productgroep, bij alle producten staat de actuele verwachtte levertijd voor dat product. Heeft u met spoed één of meerdere tafels en/of stoelen nodig? Neem dan contact met ons op voor een passend voorstel. In onze showroom in Nieuwleusen hebben we doorgaans 20+ tafels met bijpassende stoelen direct uit voorraad leverbaar staan.

*M.u.v. sale items